SHINY DRESS

Nelly dress (here!) and under dress (here!), shoes (here!)/ Gucci bag/ Topshop belt  – adlinks

Den här klänningen har jag fått så mycket frågor om. Har fått frågor/mail om den efter min video från Kuba och när jag hade på mig den i LA kom det fram fem personer och frågade vart jag hittat den, haha! Jag älskar den, så jag förstår varför många frågar. :-) Nästa gång kommer jag köra den med typ en bikini/baddräkt under och ett brett svart skärp och svarta klackar – tror det kan bli supersnyggt. På dessa bilder har jag en beige t-shirtklänning under eftersom jag inte ville ha den så genomskinlig, och det funkade perfekt. Man kan alltså klä ner den och klä upp den för party om man vill. :-) Vi har precis ätit middag och kollar på Food Matters på Netflix, väldigt intressant… Hörs imorgon, puss och kram <3

//I’ve gotten so many questions about this dress. I’ve gotten comments/emails about it after my video from Cuba and when I wore it in LA five people came up to me asking where I bought it, haha! I love it, so I understand why a lot of people ask. :-) Next time I will wear it with a bikini/swimsuit under it with a big black belt and black heels – think it will look great. In these pics I have a nude t-shirt dress under it since I didn’t want it to be see through, and it worked perfectly. You can dress it down and also dress it up for a party if you want. :-) We just had dinner and now we’re watching Food Matters on Netflix, very interesting… Talk tomorrow, kisses and hugs <3

8 reaktioner på “SHINY DRESS”

 • Liena Snow says:

  You look gorgeous I like the shoes! Very beautiful.
  Have a lovely evening.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • ljuva julia says:

  du ser fantastisk ut, tror det kan bli ännu snyggare med baddräkten under :D

 • Anonym says:

  Kan du börja göra 2-3 vloggar/videos per vecka? Och en morgon-kvällssrutin med Jon?<3 Snälllaa har önskat det sååååå länge

 • Wilma says:

  Vilken app/program redigerar du bilderna ovan i?;)

 • Andrea says:

  Hi Janni.
  I just watched Jon’s newest VLOG and I was wondering: what is the model on your Celine sunglasses that your are using, and the knitted sweater?
  Loved them:):):)

 • Ellie says:

  It’s so wonderful, totaly in love with it!;-)<3
  http://www.blogellive.com

 • Helen Hagsträm says:

  Hej! Klänningen är mycket snyggare med något under. Är nyfiken på hur den ser ut med body eller baddräkt under. När man passerat 50 så kan man inte längre gå i genomskinliga kläder. Och vill gärna kunna klä ner med tex leggings och sandaler på jobb och klä upp till fest. Jag har börjat följa både Jon och dig för ca sex månader sedan. Tycker ni är underbara och har plöjt allt. Själv har jag fyra barn 30,27, 25 och en tjej på 18. Ni ser ut att ha ett underbart liv men ibland funderar jag på hur ni orkar? Vardag, återhämtning och bara vara är också viktigt för kropp och själ. Och jag måste säga att du har en naturlig skönhet som är fantastiskt vacker. Kram på dig❣️

Leave a Reply

Your email address will not be published.