MONACO STROLL

Strolling around Monaco yesterday – will post my look later today!

God morgon babes! Det har varit så skönt att vara hemma i några dagar, äntligen känner jag att jag har kommit ikapp på både jobb och sömn. Det känns som jag har koll och ordning och reda igen, väldigt skönt. :-) Igår efter lunch gick vi ut på stan en sväng, det var väldigt konstigt väder med sol ena sekunden och blåste den andra. Vi gick och hämtade ut mitt Monaco-kort (typ som ett id) och handlade lite mat osv. Mysigt att bara gå runt och inte riktigt ha en plan! :-) Det är så härligt att vara med Jon igen, jag saknar alltid honom när vi är ifrån varandra. Min fina kille! Nu ska jag ut på min morgonprommis, jag vaknade upp hungrig imorse så jag bestämde mig för att äta frukost innan. Brukar inte gilla att gå efter frukost då jag så lätt får håll, men förhoppningsvis går det bra haha! Hörs senare idag, puss och kram <3

//Good morning babes! It’s been so nice to be at home for a few days, I finally feel that I’m back on track with both work and sleep. It feels like I have everything under control and I know where I have all my stuff again, feels very good. :-) Yesterday after lunch we went out to stroll around, the weather was pretty weird with sun and then wind. We went to pick up my Monaco-card (like an id) and bought food etc. Nice to just walk around and not really have a plan! :-) It’s so nice to be back with Jon again, I always miss him when we’re in different places. My lovely boyfriend! Time for my morning walk, I woke up hungry today so I decided to have breakfast before it. I usually don’t like to walk after breakfast because my stomach hurts when I walk to soon after eating, but hopefully it will be ok haha! Talk later today, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “MONACO STROLL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.