BEACHY DRESS

Stone Cold Fox dress  – photos by Micha Wissen.

God morgon från Turks & Caicos!! Vi reste i totalt 23 timmar, dörr till dörr… Haha! Det konstiga är att på vägen hem har vi typ 14 timmar, en bättre resväg helt enkelt. :-) Det gick smidigt iallafall och det kändes kortare vilket var skönt. Nu har vi kommit fram till en sinnessjuk villa där vi ska bo i fem dagar. Ska bli riktigt kul att utforska det här stället! Eftersom jag har rest, sovit och precis vaknat har jag inte hunnit fota något, men jag hittade en outfit vi plåtade på stranden i Malibu. Det är på stranden jag trivs bäst, speciellt med en skön klänning, vänner och solnedgång. :-) Vi vaknade tidigt pga jetlag (älskar jetlagen när man kommer från Europa, vakna tidigt och man blir trött tidigt på kvällen), så nu ska jag till gymmet och köra lite intervaller. Efter det blir det frukost och sool! Hörs senare, jag ska visa er hur vi bor… PUSS <3

//Good morning from Turks & Caicos!! We traveled for 23 hours in total, from door to door… Haha! The weird thing is that on our way home we have a 14 hour trip, a better travel way. :-) It went smooth anyhow and it felt shorter which was nice. Now we have arrived to an insane villa and we will stay here for five days. Can’t wait to explore this place! Since I’ve traveled, slept and just woke up I haven’t had time to shoot anything, but I found an outfit we shot at the beach in Malibu. I like it the best at the beach, especially with a comfy dress, friends and sunset. :-) We woke up early because of jetlag (I love the jetlag when you’re coming from Europe, wake up early and get tired early at night), so now I’m heading to the gym to do some intervals. After that we’re gonna have breakfast and then suun! Talk later, I’ll show you how we live here… HUGS <3

20 reaktioner på “BEACHY DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.