Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:27 | May 16, 2017

CUBA PARTY

Dress here!

Blue dress here! Pink shoes here!/ Flower dress here!/ Blue top and pants sold out!

Red dress to the left here! / Red dress to the right sold out!

Red dress here! Velvet heels here!/ Flower dress here!

Top and skirt sold out!

More from the campaign from Cuba with Nelly.com! See all of it HERE!  – adlinks

Här kommer del två från kampanjen vi plåtade på Kuba tillsammans med Nelly! Jag älskar känslan i alla bilder därifrån – glatt, färgglatt och ett härligt gäng tjejer! Väldigt fina kläder också, såklart. :-) Vi hade verkligen en fantastisk resa dit, jag längtar tills jag åker tillbaka till Kuba. Det känns som man kunde gå runt där i flera dagar och bara utforska stället. Jag vill helst gå runt i härliga klänningar varje dag, sommarkläder är min favorit. Det finns en hel del fina sommarklänningar och kläder på Nelly’s hemsida, jag har klickat hem alldeles för mycket från Kuba-shoppen. Både vardagskläder och festkläder, så nu är jag kittad för sommaren. ;-) Ni kommer till shoppen HÄR! Hoppas ni hittar något ni gillar! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Here’s part two of the campaign we shot in Cuba together with Nelly! I love the feeling in all the pictures from there – happy, colorful and a great group of girls! Very nice clothes too, of course. :-) We truly had an amazing trip, I can’t wait to go back to Cuba. It felt like you could walk around there for days and just explore the place. I just want to walk around in cute dresses every day, summer clothes are my favorites. There’s lots of nice summer dresses and clothes at Nelly’s website, I bought a bunch of things from the Cuba-shop. Both every day clothes and party clothes, so now I’m all set for the summer. ;-) You’ll get to the shop HERE! Hope you’ll find something you like! Talk tomorrow, lots of love <3

In collaboration with Nelly.com.


13 kommentarer13 kommentarer om “CUBA PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här