CUBA PARTY

Dress here!

Blue dress here! Pink shoes here!/ Flower dress here!/ Blue top and pants sold out!

Red dress to the left here! / Red dress to the right sold out!

Red dress here! Velvet heels here!/ Flower dress here!

Top and skirt sold out!

More from the campaign from Cuba with Nelly.com! See all of it HERE!  – adlinks

Här kommer del två från kampanjen vi plåtade på Kuba tillsammans med Nelly! Jag älskar känslan i alla bilder därifrån – glatt, färgglatt och ett härligt gäng tjejer! Väldigt fina kläder också, såklart. :-) Vi hade verkligen en fantastisk resa dit, jag längtar tills jag åker tillbaka till Kuba. Det känns som man kunde gå runt där i flera dagar och bara utforska stället. Jag vill helst gå runt i härliga klänningar varje dag, sommarkläder är min favorit. Det finns en hel del fina sommarklänningar och kläder på Nelly’s hemsida, jag har klickat hem alldeles för mycket från Kuba-shoppen. Både vardagskläder och festkläder, så nu är jag kittad för sommaren. ;-) Ni kommer till shoppen HÄR! Hoppas ni hittar något ni gillar! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Here’s part two of the campaign we shot in Cuba together with Nelly! I love the feeling in all the pictures from there – happy, colorful and a great group of girls! Very nice clothes too, of course. :-) We truly had an amazing trip, I can’t wait to go back to Cuba. It felt like you could walk around there for days and just explore the place. I just want to walk around in cute dresses every day, summer clothes are my favorites. There’s lots of nice summer dresses and clothes at Nelly’s website, I bought a bunch of things from the Cuba-shop. Both every day clothes and party clothes, so now I’m all set for the summer. ;-) You’ll get to the shop HERE! Hope you’ll find something you like! Talk tomorrow, lots of love <3

In collaboration with Nelly.com.

13 reaktioner på “CUBA PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.