BABES IN TURKS & CAICOS

Moments with these lovely ladies <3 Thanks for an amazing week!

Hej hjärtan! Nu sitter vi på flyget och förhoppningsvis har vi sovit massor, jag brukar sällan tidsinställa inlägg men här har ni ett. :-) Ovan är några bilder på gänget vi har varit här med, det har varit otroligt kul och inspirerande att hänga med alla tjejer. Vilka underbara och grymma ladies vi har fått lära känna. <3 Har skrattat massor, pratat massor och så har vi såklart fotat massor. ;-) TACK till Revolve för en underbar resa även om vädret inte var på våran sida, jag ser fram emot många fler resor ihop! Och – tack alla tjejer som var med. Ni är grymma! Jag har postat massor på IG så ni kan spana in där för mer bilder om ni vill se, och där kan ni även kolla in alla ladies ovan. :-) Hörs när vi landat hemma i Monaco igen, vi kommer fram i eftermiddag/kväll. Puss och kram <3

//Hey babes! Now we’re on the flight and hopefully we’ve slept a lot, I rarely do scheduled posts but here’s one. :-) Above are some snaps of the crew we’ve been here with, it’s been so much fun and so inspiring to be here with all these girls. We’ve gotten to know some amazing girls here. <3 We’ve laughed a lot, talked a lot and of course we’ve shot lots of photos. ;-) THANKS Revolve for an amazing trip even though the weather didn’t really turn out as planned, I look forward to many more trips together! And – thanks to all the girls from the trip. You’re all incredible! I’ve posted lots of pics on IG so check it out for more pictures from here, and there you can also check out all the ladies above. :-) Talk to you when we’re back home in Monaco, we should arrive in the afternoon/night. Kisses and hugs <3

16 reaktioner på “BABES IN TURKS & CAICOS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.