SWIMSUIT PERFECTION

Rococo Sand swimsuit (here!) – adlink

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, lite jetlagged vilket innebär trött på morgonen. Gillar det andra hållet så mycket bättre – trött på kvällen och pigg på morgonen. ;-) Jag har fått i mig kaffe och kollar nyhetsmorgon, så det gör mig inte så mycket. Tänkte gå ut på en promenad snart, frisk luft brukar hjälpa. Solen skiner här idag så jag röstar för strandhäng, vila lite på stranden och hoppa i vattnet låter som perfekt sysselsättning idag haha! Badräkten ovan är min favorit från resan, jag ÄLSKAR den. Färgerna, hur den sitter och alla detajler. Perfektion. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, a bit jetlagged which means tired in the morning. I like the other way so much better – tired at night and energy in the morning. ;-) I’ve had coffee and I’m watching the morning news at the moment, so it’s pretty good anyways. Planning to go out for a walk soon, some fresh air usually helps. The sun is shining here today so I’m voting for a beach day, rest on the beach and jump in the water sounds like the perfect activity for today haha! The swimsuit above is my favorite from the trip, I LOVE it. The colors, the fit and all the details. Perfection. Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “SWIMSUIT PERFECTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.