WRAP BLOUSE

Na-Kd earrings (here!)/ Storets top (similar in blue here!)/ Zara pants (old – similar here!)/ Gucci bag/ Senso shoes  – adlinks

Här kommer dagens look! Ville sminka mig och ta på mig något jag kände mig fin i, var trött på att känna mig trött. Haha! Det blev en röd blus som är en blandning mellan en skjorta, off shoulder top och en wrap tröja typ. Härlig mix och fint med ränder! Tillsammans med ett par vida byxor och sneakers så blev det en perfekt söndagslook. Jon och jag strosade runt lite och njöt av att vara i Monaco, hittade massa fina fotoställen på vägen också. :-) Vi kom precis hem från en middag nere på restaurangen i byggnaden, åt en supergod fisk med grönsaker. Mums! Imorgonbitti tidigt åker vi till London för ett möte, något trött på flygplatser nu men vi kommer hem redan dagen efter så då ska jag njuta ordentligt av att vara hemma! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Here’s today’s look! I wanted to put on make up and something that I felt pretty in, I was tired of feeling tired. Haha! It ended up with a red blouse that’s a mix between a shirt, off shoulder top and a wrap top. Great mix and pretty with stripes! Together with a pair of wide pants and sneakers it was the perfect sunday look. Jon and I just strolled around and enjoyed being in Monaco, found lots of cute photo spots on the way too. :-) We just got back from dinner at the restaurant in our building, had a really good fish with veggies. Yum! Tomorrow morning early we’re heading to London for a meeting, I am preetty tired of airports now but we’ll be back the day after so then I will enjoy being at home to the fullest! Talk tomorrow, lots of love <3

24 reaktioner på “WRAP BLOUSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.