BEACH HANGOUT

Awa’s swimsuit here!/ My top here! Bikini sold out!/ Kenza’s swimsuit here!

Kenza’s swimsuit sold out!/ Top and bottom sold out!

Kenzas bikini here!/ Hanna’s swimsuit sold out!/ My swimsuit here!

Bikini here!

The beach shots from the campaign in Cuba! – contains adlinks!

God morgon babes! Vi har precis kommit fram och ska starta möte nummer två, vi har typ 3 timmar innan vi måste åka tillbaka till flygplatsen. Jag får tyvärr inte berätta ännu, men snart får ni veta vad vi har gjort här. :-) Hatar att behöva hålla hemligheter som ni vet, men får berätta snart haha! Eftersom jag har varit instängd på ett kontor två dagar i rad nu så kommer här lite bilder från kampanjen vi plåtade på Kuba! Det här är de sista kampanjbilderna, och jag älskar dom. Så fina färger, härliga tjejer och fint väder och kläder. :-) Saknar alla ladies! Ni ser hela kampanjen HÄR! Nu ska vi börja mötet här, så vi hörs när vi kommer hem till Monaco igen. Massa kärlek <3

//Good morning babes! We just arrived to the office and will start meeting number two, we have like 3 hours before we have to go back to the airport. Unfortunately I can’t tell you what we’re doing here yet, but soon you’ll know. :-) Hate to keep secrets as you know, but I can tell you soon haha! Since I’ve been locked up in an office two days in a row now you’ll get to see some pictures from the campaign we shot in Cuba instead! These are the last campaign pictures, and I love them. Beautiful colors, amazing girls and great weather and clothes. :-) I miss all the ladies! You’ll get to the campaign HERE! Now we’re gonna start the meeting, so I’ll talk to you when we’re back home in Monaco again. Lots of love <3

12 reaktioner på “BEACH HANGOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.