MEMORIES FROM LA

Moments from LA <3

Hej hjärtan! Nu är vi äntligen hemma igen, oj vad skönt det är att vara tillbaka. Även om vi bara var borta en dag så är det underbart att komma hit, känna värmen och sova i vår egna säng. Det har varit en hel del resande på senaste tiden… Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag efter vad som har hänt i Manchester, jag skickar all min styrka, kärlek och alla mina tankar till de drabbade. <3 Det finns inte ord att beskriva känslan jag fick när jag hörde det. Även om det känns som världen har ändrats totalt på kort tid så kommer vi fortsätta leva vårt liv som vi vill, se nya platser och njuta fullt ut av det livet vi lever. Nu ska vi sova så vi hörs imorgon, då kommer det en ny video igen (sorry för mitt lilla youtube-break!). Puss och kram, ta hand om varandra <3

//Hey loves! We’re finally back home again, wow it feels good to be back. Even if we were away for one day only it is so nice to come back, feel the heat and sleep in our own bed. It’s been a lot of travelling lately… I don’t really know what to write after the horrible news from Manchester, I’m sending all my strength, love and all my thoughts to all the victims. <3 I can’t describe it in words how I felt when I heard it. Even if it feels like the world has changed totally in a short time we will continue to live our lives as we want, see new places and enjoy the life we live. Now we’re gonna sleep so I’ll talk to you tomorrow, I will post a new video again (sorry for my little youtube-break!). Kisses and hugs, take care of each other <3

12 reaktioner på “MEMORIES FROM LA”

 • Ellie says:

  Can’t remember hearing you ever talk so personal. Kind of like it.<3
  It's nice to hear some of your thoughts…!
  I know exactly what you mean. Just a few years ago the worst that happened was the new video from Miley Cyrus coming out or something. And now everything changed to the worse. But still we need to keep thinking positive and life a happy, sometimes even seemingly perfect life, to inspire others and ourselves.
  http://www.blogellive.com

 • Aya says:

  LA the city of angels, I just love !! You look amazing ?
  It is a sad day, what happened is such a horrible thing, thinking about the little children that died and just everyone and how this incident is gonna impact everyone is just devistating !! Thoughts and prayers goes to the families ??

  https://ayeuh.wordpress.com/2017/05/23/black-booties/

 • Therese says:

  Hej! Jag har faktiskt tänkt på det hur du o Jon ser på allt som händer i världen just nu och om du är rädd när du reser/flyger eller om du lever på som vanligt? Jag själv har blivit ganska rädd och det känns inte lika lockande att resa trots att det är mitt största intresse, känns knappt kul att åka iväg o shoppa efter det som hände i Stockholm… :(
  Ta hand om er, kramis <3

  • janni says:

   Självklart tänker man mer, men samtidigt vill jag inte att det ska påverka oss på det sättet. Jag vill inte känna att jag måste sitta hemma för att vara “säker”, jag har ett liv att leva och man vet aldrig vad som händer så jag kommer försöka njuta och uppleva så mycket jag kan. Kram! <3

 • Netti Starby says:

  Usch det är verkligen fruktansvärt som har hänt och vad händer med världen? Skönt att ni är hemma igen och så härliga bilder! <3

 • Mari says:

  Ja! Tusan, vad händer i världen…!!!
  Urfina bilder annars ?

 • Liena Snow says:

  Beautiful photos your LA adventures are so amazing!
  Devastating news there is no words. All my prayers are with everyone affected. My heart goes out to all the families and friends.
  Have to stay strong, positive and live the best lives we can. Be grateful, generous, kind and loving to one another.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Allie says:

  Where is the red dress from? <3

 • Steal4Style says:

  I love your dress!!! These pictures are amazing. SO great work!!
  Steal4Style.com

 • Zivile says:

  Amazing photos! Loved watching all the vlogs xx

  Jill
  http://www.jilldap.com

 • David Hall says:

  So much great photography, your blog is amazing :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.