HOME SWEET HOME

Snaps from my sunset walk <3 LOVE this place!

Alltså Monaco i mitt hjärta! <3 Jag har känt mig väldigt trött hela dagen, vi gick upp till “stan” en sväng men sen gick jag hem och bara tog det lugnt, jobbade lite och satt här hemma. När klockan blev 19 kände jag bara att jag var tvungen att ta mig ut, så jag knöt på mig träningsskor och gick min vanliga promenad som jag skippade imorse. Ser ni alla trappor överallt? Det är därför jag älskar promenaden, det blir aldrig långtråkigt att gå – det blir ett träningspass! Sen gör ju utsikten att man vill gå där också såklart. ;-) Älskar att jag kan gå ut i sporttop och shorts och svettas, det är perfekt värme här nu och Monaco börjar vakna till liv pga Grand Prix som är här i helgen. Kul! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Oh Monaco in my heart! <3 I’ve been feeling tired all day, we went up to the “center” for a while but after that I went home and just took it easy, got some work done and stayed at home. Around 7pm I just felt that I needed to get outside, so I put on my training shoes and went for my regular walk that I skipped this morning. Can you see all the stairs there? That’s why I love that walk, it never gets boring – it’s like a workout! Plus the view, that makes it easier to walk there of course. ;-) Love that I can go out in a sports bra and shorts and sweat, the temperature here is perfect now and Monaco is really waking up because of the Grand Prix this weekend. Fun! Talk tomorrow, lots of love <3

17 reaktioner på “HOME SWEET HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.