MONACO GRAND PRIX

Last years Grand Prix here in Monaco – time for it again!

Hej babes! I helgen är det Monacos stora helg på året, det är dags för F1! Vägarna ser ut som en racingbana, det är avspärrat på lite ställen och väldigt mycket folk. Förra året var vi här hela helgen och kollade på racet, festade lite och åkte båt. Man kan inte gå från vår lägenhet, man får åka taxibåt för att komma dit man ska. ;-) Jag ser fram emot helgen massor, en tjejkompis kommer hit imorgon så vi ska hänga, äta gott och uppleva en till Grand Prix helg. Spännande! Här är lite bilder från förra året, hoppas och tror att vi får samma väder det här året. Det regnade på söndagen sist, Jon sa att finalen blir roligare då men jag föredrar att sitta ute när det är sol haha! Hörs imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! This weekend it’s Monaco’s big weekend of the year, it’s time for formula 1! The roads looks like a race track, some roads are closed and it’s a lot of people everywhere. We were here last year for that weekend and watched the race, partied a bit and went on a boat. We’re not able to walk from our apartment, we have to take a taxi boat to get to where we want. ;-) I look forward to this weekend a lot, a girlfriend is coming here so we’re gonna hang out, eat good food and experience another Grand Prix. Exciting! Here are some pics from last year, hopefully we’ll get the same weather this year. It rained last year on the sunday, Jon said that the final is more fun like that but I prefer to sit out when it’s sunny haha! Talk tomorrow, kisses and hugs <3

4 reaktioner på “MONACO GRAND PRIX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.