WHITE SET

Borrowed coat (similar here!)/ Stone Cold Fox set/ Fendi bag (similar style here!)/ Senso shoes – contains adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår toppen, vaknade tidigt och åt en god frukost och drack kaffe (vaknade så hungrig, haha!). Det har varit lite molnigt nu på morgonen men det börjar klarna upp nu, så det är dags för min dagliga prommis. Efter det ska jag försöka få med mig killarna ut på ett träningspass – det är dags för det nu när jag har fått tillbaka lite energi. :-) Ovan är en favoritlook, matchande set och beiga heels. Vill gå runt i härliga set, mysiga klänningar och bara ben varje dag. Som jag sagt innan – helt klart min favoritårstid när det kommer till kläder. Nu – långprommis och bra musik i öronen! Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, woke up early and had a great breakfast and coffee (woke up super hungry, haha!). It’s been a bit cloudy this morning but it’s clearing up now, so it’s time for my daily walk. After that I’m gonna try to get the guys to join me for a workout – it’s time now when I’ve gotten some energy back. :-) Above is a favorite look, a matching set with nude heels. I just want to walk around in nice sets, comfy dresses and bare legs every day. As I’ve said before – for sure my favorite time of the year when it comes to fashion. Now – a long walk with good music in my ears! Talk later, lots of love <3

14 reaktioner på “WHITE SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.