LATEST LOOKS

Some of my latest looks – pick a favorite!

God morgon babes! Hur mår ni idag? Fredag och allt, härligt! :-) Jag har precis kommit hem efter en prommis, det var perfekt temperatur när jag gick ut strax innan 8. Frukosten är alltid extra god när man har gått innan, haha! Här är några av mina senaste looks, jag tycker det är lika kul varje gång att se vad jag har haft på mig. Jag är ganska dålig på att planera outfits, jag tar mest på mig det jag känner för så jag minns inte riktigt vad jag har haft på mig haha! Tydligen varit helt inne på rött, rosa och blått senaste månaden. Gillar ju färg som ni vet. :-) Nu vill jag veta – vilken är er favorit? Om ni är sugna på något plagg kan ni spana in alla outfits HÄR! PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? Friday and all, great! :-) I just got back from a walk, it was the perfect temperature when I went out right before 8. Breakfast is always extra tasty when you’ve walked before it, haha! Here are some of my latest looks, I always think it’s fun to see what I’ve been wearing. I’m pretty bad at planning outfits, I mostly wear whatever I feel like so I don’t really remember what I’ve been wearing haha! Apparently I’ve been totally in to red, pink and blue lately. I like colors as you know. :-) Now I want to know – which one is your favorite? If you wanna see more of a look check out all of them HERE! Hugs <3

19 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.