SECRET SPOT

RayBan glasses (here!) – adlink/ L’port swim suit

Här spenderade vi eftermiddagen… Såg solen gå ner tidigare än vanligt då stället ligger vid bergen. Så himla vackert! Stränderna är fullsmockade här i Monaco nu pga Grand Prix så vi smet undad till vår lilla “secret spot” där det var helt tomt. Bra val! ;-) Fotade lite, killarna badade lite (jag doppade mig bara halvvägs, det var galet kallt!) och njöt. Nu är vi hemma igen och ska kolla film och ladda för imorgon! Kvalet är på dagen och på söndag är det dags för racet. Har inte bestämt mig för om jag stannar hela söndagen också eller om jag åker till Spanien för att träffa familjen och kidsen. Kan liksom inte bestämma mig, svårt… Får klura under natten helt enkelt! Hörs imorgon, hoppas ni har en fin kväll <3

//This is where we spent the afternoon… Saw the sun set earlier than usual since the place is located by the mountains. So pretty! The beaches here in Monaco are so packed now because of the Grand Prix so we snuck away to our “secret spot” where it was totally empty. Great decision! ;-) Took some photos, the guys went for a swim (I only went in half way, it was soo cold!) and enjoyed. Now we’re back home again and will watch a movie and prepare for tomorrow! It’s the qualifications tomorrow and on sunday it’s time for the race. Haven’t decided if I’m gonna stay all sunday or go to Spain to see my family and the kids. I just can’t decide, so hard… Have to think about it during the night! Talk tomorrow, hope you’re having a great night <3

19 reaktioner på “SECRET SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.