MONACO GP DAY ONE

Snaps from today – day one of the Grand Prix!

Hej babes! Jag kom precis hem efter en heldag, först åkte vi till Red Bull “båten” där vi åt gott, kollade kvalet och hängde i några timmar. Vi åkte båten dit vilket var väldigt härligt, även om det var en kort resa. ;-) Det är galet hur många båtar det är här den här helgen, vi satt i kö innan vi kunde hoppa av på bryggan haha! När kvalet var klart åkte vi tillbaka med båt igen och jag mötte upp några vänner på Sunset som är en dagsklubb under F1-helgen. Hängde där i några timmar, drack ett glas vin och njöt av solen innan den gick ner. Superhärlig dag! Nu blir det några avsnitt Vänner (tröttnar aldrig), och imorgon är det dags för racet! Hoppas ni har en fin kväll, massa kärlek <3

//Hey babes! I just got back after a full on day, first we went to the Red Bull “boat” where we had food, watched the qualifications and hung out for a few hours. We took the boat there which was really nice, even though the trip was short. ;-) It’s crazy how many boats there is here during this weekend, it was traffic before we could jump off on the bridge haha! When the qualification was over we went back with the boat again and I met up with some friends at Sunset which is a day club here during the F1-weekend. I spent a few hours there, had a glass of wine and enjoyed the sun before it set. Such a nice day! Now we’re gonna watch a few episodes of Friends (will never get tired of it), and tomorrow it’s time for the race! Hope you’re having a great night, lots of love <3

19 reaktioner på “MONACO GP DAY ONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.