BOAT DAY

We started the day with a boat ride and some swimming before the race!

Alltså härlig dag!! Jag drog med mig Jon ut på en prommis imorse och efter det pratade jag med Allegra och vi bestämde oss för att åka ut med deras båt en sväng. Racet började vid 14.00 så vi hade massa tid innan det. :-) Vi åkte ut, spanade in alla galna(!!) båtar som ligger här utanför oss nu och sen åkte vi mot Plage Mala där vi la ankare och badade. Hade gärna stannat där hela dagen, haha! Efter någon timme åkte vi mot Red Bull-stället och hängde där och kollade racet. Det var faktiskt inte så spännande, inte så mycket som hände under racet men för mig är det mer upplevelsen med allt som händer runtomkring. Härlig helg, vänner och mysiga dagar i Monaco! Just nu sitter jag och försöker hitta några biljetter till Marbella, jag har velat boka i flera dagar i rad men Jon har varit för trött för att bestämma sig (haha) så nu sitter vi här med slutsålda biljetter. Inte alls irriterad… ;-) Önska mig lycka till! Ha en fin kväll, puss och kram <3

//Such a nice day!! I dragged Jon with me for a walk this morning and after that I talked to Allegra and we decided to head out with their boat. The race started at 2pm so we had plenty of time before it. :-) We went out, checked out all the crazy(!!) boats that’s here now and then we went to Plage Mala where we anchored and swam. Would’ve loved to stay there all day, haha! After an hour we went to the Red Bull thing and hung out there to check out the race. It was acutally not that exciting, nothing really happened during the race but for me it’s more the experience and everything around it. Great weekend, friends and cozy days in Monaco! Right now I’m sitting here trying to find tickets to Marbella, I’ve been wanting to book them for several days but Jon has been too tired to decide (haha) so now we’re here and the tickets are sold out. Not annoyed at all… ;-) Wish me luck! Have a great night, kisses and hugs <3

15 reaktioner på “BOAT DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.