ENJOYING THE MOMENTS

Beach days are my favorite days <3

Jag har en jobbig känsla i kroppen nu när vi ska lämna Monaco igen. Det är som om hela min kropp slappnar av när jag kommer hit nu för tiden, jag vet alla “mina” ställen, jag har min vanliga morgonrunda jag går, jag har mina rutiner och alla mina saker här. Det här är det stället jag inte bor i en resväska, utan här är mina garderober och alla mina saker. Älskade Monaco, desto mer jag är här desto mer trivs jag. :-) Jag har packat väskorna och är redo för Marbella. Jag älskar Marbella också, det ska bli superhärligt att komma dit och framför allt träffa familjen. Mina små bebisar (systerbarn) som jag saknar så mycket så det typ svider i hjärtat när jag ser dom på bild <3! Vi har haft några superhärliga dagar här, häng på stranden, i solen och nu i helgen under Grand Prix. Känns fortfarande galet att jag får kalla det här stället hem. Nu blir det film och mys i soffan innan vi reser imorgon, hoppas ni har en fin kväll. Massa kärlek <3

//I have a sad feeling in my body now when we’re gonna leave Monaco again. It’s like my entire body relaxes when I’m here nowadays, I know all “my” spots, I have my regular morning walk, I have my routines and all my things there. This is the only place where I don’t live in a suitcase, here I have all my wardrobes and all my things. Lovely Monaco, the more time I spend here the more I like it. :-) I’ve packed my bags and I’m ready for Marbella. I love Marbella too, it will be so nice to come back and most of all to see my family. My mini babies (nieces) that I miss so much that it hurts when I see them in pictures <3! We’ve had some amazing days here, spent time on the beach, in the sun and this weekend the Grand Prix. It still feels pretty insane that I get to call this place home. Now we’re gonna watch a movie before our travel day tomorrow, hope you’re having a great night. Lots of love <3

17 reaktioner på “ENJOYING THE MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.