SLIT SKIRT

Triangl swimsuit/ Old skirt (similar here!)/ Clare V bag/ Kaanas sandals.

God morgon babes! Jag startade dagen med en långprommis, lyssnade på musik, träffade på några personer som var påväg hem från gårdagens fest (haha) och njöt av värmen. Jag kände mig lite taskig som var ute och gick i träningskläder när folk gick på gatan med klackarna i handen och kvällens partykläder på fortfarande, haha! Dom var påväg hem och jag hade redan startat dagen… ;-) Här är min look från första dagen, jag fick så otroligt många frågor om den här kjolen och jag kan inte minnas vart den är ifrån. Den är säkert 2-3 år gammal och jag har klippt bort lappen… Det var svårt att hitta liknande, men jag kollade runt och hittade en som var typ samma färg och lite liknande. Nu tänkte jag ta tag i packning, bokade precis en dyr biljett till Marbella imorgon. Saknar familjen och kidsen för mycket så det fick det vara värt! :-) Puss på er <3

//Good morning babes! I started the day with a long walk, listened to music, saw some people that were on their way back home from the parties (haha) and enjoyed the sun. I felt a bit mean being out in my training clothes when people walked on the street with their heels in their hands, still in their party outfits haha! They went home from the club and I just started the new day… ;-) Here’s my look from the first day, I got so many questions about this skirt and I can’t remember where it’s from. It’s probably 2-3 years old and I cut out the label… It was hard to find a similar one, but I looked around and found one that was a similar color and a bit alike. Now I’m gonna start packing, just booked a very expensive ticket to Marbella tomorrow. I miss my family and the kids too much so it’s totally worth it! :-) Hugs babes <3

28 reaktioner på “SLIT SKIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.