HAPPY PLACE

Back with a huge smile on my face. <3

Alltså så härlig dag! När vi landade åkte jag direkt till min syster, lekte med kidsen, hängde och bara gosade. Fy f*n vad jag har längtat efter dom! Träffade min farmor och faster en snabbis också, dom är här tills imorgonbitti så det var mysigt att få kramas lite. Efter det gick jag hem till pappa och hängde en sväng innan vi åkte och köpte indisk mat och åkte hem till vårt hus och åt. Så himla mysig dag! När vi hade ätit upp var jag alldeles för mätt och kände att jag hade suttit still hela dagen, så jag gick ut på en promenad och lyssnade på musik. Märkte när jag gick att jag hade världens största smile hela vägen, haha! Tänk vad lite familjehäng och Marbella kan göra med en. :-) Nu blir det te, film och njutning. Älskar att vara här! PUSS hjärtan <3

//Oh what an amazing day! I went straight to my sister when we landed, played with the kids, hung out and just cuddled. Oh sh*t how I’ve missed them! Saw my grandma and aunt for a hug too, they are here until tomorrow morning so it was nice to see them a bit. After that I walked over to my dad and hung out before we went and bought indian food and then drove to our house and ate. Such a cozy day! When we were done with dinner I was way too full and felt that I’ve been sitting all day, so I went out for a walk and listened to music. Noticed that I had the biggest smile on my face the entire walk, haha! Think what some family time and Marbella can do to you. :-) Now I’m gonna make some tea, watch a movie and enjoy. Love to be here! HUGS babes <3

19 reaktioner på “HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.