Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:27 | May 30, 2017

MONACO – MARBELLA

Travel day <3

Hej babes! Den här gången från Maarbella! <3 Vi lämnade hemmet runt 7 imorse och vi kom precis fram. Det finns inga direktflyg Nice – Malaga, så man får oftast mellanlanda i Barcelona. Allt gick bra men båda flygen var försenade, som tur var haha! Första var en timme försenat, så vi hade typ 15 min på oss i Barcelona men det visade sig att det andra var sent också. ;-) Nu är vi äntligen här iallafall och jag ska hänga med min syster och kidsen resten av dagen. Har saknar dom massor! Ska försöka boka in middagsdejt med pappa ikväll också. Hörs senare, massa kärlek <3

//Hey babes! This time from Maarbella! <3 We left home around 7 this morning and we just arrived. There’s no direct flights Nice-Malaga, so you usually have a stop in Barcelona. Everything went smooth but both flights were delayed, luckily haha! First flight was one hour late, so we had 15 min in Barcelona but then that was delayed too. ;-) Now we’re finally here anyhow and I’m gonna spend the day with my sister and the kids. I’ve missed them so much! Will try to book a dinner date with my dad tonight too. Talk later, lots of love <3


34 kommentarer35 kommentarer om “MONACO – MARBELLA”

  SUPER!! Janni en blanc white vous etes resplendissante ! bon séjour with your sister and girly princess

  Reply

  Fina byxor och kavaj!! Kan du länka? ?

  Reply

  Har länkat liknande, plaggen är ganska gamla så finns inte kvar. :-) Kram!

  Reply

  Snyggt!! vart är kavajen och byxorna ifrån?

  Reply

  Har länkar liknande i mitt senaste inlägg, dessa plagg är gamla och finns inte kvar tyvärr. Kram!

  Reply

  Jag har letat överallt efter sådana byxor, vart är dom ifrån ?
  Älskar din blogg!

  Reply

  Just watched Jon’s vlog, need to know where this top is from pleeeeease Janni! I LOVE it! x

  Reply

  It’s from Brandy Melville, but old so I couldn’t find it. :-( Xx

  Reply

  I really wish you would post more pics of you in this outfit! It is such a great look in you.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här