MONACO GRAND PRIX VLOG

My Monaco Grand Prix weekend!

Hej hjärtan! Det här har jag pysslat med den här morgonen, det har liksom inte funnits energi/tid till att redigera den innan! Jag filmade lite under min Monaco Grand Prix helg, så såhär såg det ut. :-) Mycket båt, vänner, häng och lite formel 1, haha! Hade en superhärlig helg och det är faktiskt mer intressant när man väl ser det än vad jag tror resten av året. Vi har ju en vän som kör, Max Verstappen, och han är med i Red Bull teamet och bor i Monaco. Superhärlig kille, jag hejar på honom såklart men tyvärr vann han inte den här gången. Next time! ;-) Hoppas ni gillar videon! Jag har börjat fundera på om jag ska posta videos på onsdagar istället? Vad föredrar ni? Söndagar eller onsdagar? Let me know så ska jag försöka komma igång med en video i veckan igen. Jag älskar det ju när jag väl är igång, haha! PUSS på er, ha en fin dag <3

//Hey loves! This is what I’ve been up to this morning, I haven’t had the energy/time to edit this video before today! I filmed some during my Monaco Grand Prix weekend, and this is how it looked. :-) Lots of boats, friends, chill and some formula 1, haha! Had such a nice weekend and it’s actually more interesting when you watch it then I think it is the rest of the year. We have a friend driving, Max Verstappen, and he’s on the Red Bull team and lives in Monaco. Such a nice guy, of course I cheer for him but unfortunately he didn’t win this time. Next time! ;-) Hope you like the video! I’m starting to think if I should post videos on wednesdays instead? What do you guys prefer? Sundays or wednesdays? Let me know and I’ll try to get back to one video per week again. I love it when I’m doing it, haha! HUGS babes, have a great day <3

19 reaktioner på “MONACO GRAND PRIX VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.