FLOWER POWER

Lovers + Friends top (here!)/ Nelly shorts (here!) – adlinks

Hej babes! Den här dagen sprang iväg, i vanlig ordning. :-) Min pappa flyttade in i sitt nya hus idag, så vi åkte dit och jag fick se det för första gången. Blev kär – så underbart hus! Längtar efter att få spendera många dagar där nu i sommar! Efter det åkte vi runt och kollade lite möbler till huset, vi ska göra om poolen och köpa lite nya utemöbler så vi åkte runt och spanade. Hade lite fotopaus också, det är så himla mycket blommor överallt här nu. Tyckte det matchade fint med min topp! ;-) När vi var klara med det åkte vi tillbaka till min pappa, grillade och åt middag och fixade lite i huset. Nu kom vi precis hem och det är typ läggdags. Trött, träningsvärk och redo för dagen imorgon. Hoppas ni har en fin fredagkväll babes så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! This day flew by, as usual. :-) My dad moved in to his new house today, so we went there and I got to see it for the first time. I fell in love – such an amazing house! I can’t wait to spend many days there this summer! After that we drove around to look for furnitures for outside, we’re gonna change the tiles in the pool and buy some new furniture for the outside place so we drove around to look. Had a photo break too, there’s flowers everywhere here now. Thought it matched my top so well! ;-) When we were done with that we went back to my dad, did barbecue and organised some in the house. We just got back home and we’re gonna go to bed. Tired, sore muscles and ready for tomorrow! Hope you’re having a great friday night babes and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “FLOWER POWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.