LUNCH DATE

Today’s lunch and date <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, är hemma hos min syster nu och ska hjälpa till att packa ihop deras lägenhet. Herregud vad mycket flyttande det var här, pappa igår och nu min syster haha! Dom flyttar tillbaka till Sverige igen om några veckor så lägenheten ska bli tom. Vi lagade en god och enkel lunch precis, veggo-biffar (mums!) med stekt ris och ägg, vårrullar och lite olika såser. Snabbt, enkelt och gott! :-) Nu ska jag mysa med lillkillen som precis har vaknat, han har växt så otroligt mycket senaste tiden! Hörs senare, puss och kram <3

//Hey loves! How are you? I feel great, I’m at my sisters place now and will help packing up their apartment. Oh my god so much moving going on here, my dad yesterday and now my sister haha! They will move back to Sweden in a few weeks so the apartment have to be empty. We cooked a nice and simple lunch, vego beef (yum!) with fried rice and egg, spring rolls and a few different sauces. Quick, easy and good! :-) Now I’m gonna cuddle with the little guy that just woke up, he’s been growing so much lately! Talk later, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “LUNCH DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.