YELLOW DETAILS

Kage dress/ Gucci bag/ Ash shoes

Gult gult gult, får inte nog. Speciellt inte när man har det ihop med blått – bästa kombon! :-) Gillar verkligen den här klänningen, det är som en skjorta med lite extra detaljer på axlarna. Supersöt! Idag har jag som sagt hängt med syster, kidsen och sen varit hemma. Jon hade varit och shoppat utebord och lite nya möbler, vilken surprise när jag kom hem igen! Det blev så fint, ska försöka fota lite imorgon och visa er. Nu på kvällen fick vi ett ryck och åkte ner till Corte Ingles i hamnen, kollade lite, shoppade lite till (haha) och sen svängde vi förbi pappa för att säga hej. Vi kom precis hem och nu blir det några avsnitt Prison Break som vi börjat kolla om, spännande… PUSS och kram <3

//Yellow yellow yellow, can’t get enough. Especially not together with blue – the best combo! :-) I really like this dress, it’s like a shirt with some extra details on the shoulders. Super cute! Today I’ve been spending the day with my sister, the kids and then been at home. Jon went and bought some new tables for outside and some other furniture, what a surprise when I came back home! It looks so pretty now, will try to shoot some pics tomorrow and show you. Tonight we decided to go down to Corte Ingles in the port to look around, we did some more shopping (haha) and then passed by my dad to say hi. We just got back home and now we’re gonna watch a few episodes of Prison Break that we just started watching again… Kisses and hugs! <3

17 reaktioner på “YELLOW DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.