PHONE SNAPS

Snaps from my phone today.<3

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår bra, har flyttat hem till min pappa nu för resten av veckan. Han var tvungen att åka till Stockholm några dagar för jobb så jag ska sköta barn och hund. ;-) Började dagen med en prommis med Maxi (hunden) och sen åkte vi runt på ärenden och hängde hemma ett tag. Drack hälsojuice vi gjorde i juicepressen, blev kär i våra nya bord vi har ute och sen åkte vi och hämtade Philip från skolan. När vi kom tillbaka till pappa blev det en till prommis med hunden, han älskar att gå ut och gå haha! Jag lagade pytt i panna och sen blev det popcorn framför Prison Break. En härlig liten break på dagen! Nu är det dags för sista hundprommisen och sen får vi se om vi orkar köra ett träningspass, det har varit sjukt varmt hela dagen så antingen får man träna tidigt på morgonen eller när solen gått ner. Hoppas ni har en fin kväll, massa kärlek <3

//Hey babes! How are you? I feel great, I’ve moved to my dad for the rest of the week. He had to go to Stockholm for a few days for work so I’m gonna take care of kids and dog. ;-) Started the day with a walk with Maxi (the dog) and then we went around and did a few errands and hung out at home for a while. Had healthy juices that we made in the juice press, fell in love with our new tables we have outside and then we went to pick up Philip from school. When we got back to my dad I took a second walk with the dog, he loves his walks haha! I made “pytt i panna” (a typical swedish dish) and after that popcorn in front of Prison Break. A nice little break in the middle of the day! Now it’s time for the last dog walk and then we’ll see if we’re gonna do a workout, it’s been crazy hot today so either you have to workout early in the morning or when the sun is down. Hope you’re having a great night, lots of love <3

13 reaktioner på “PHONE SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.