BIRTHDAY GIRL

It’s my girls B-DAY today <3 Happy birthday babe!

Jaa må hon leeeva! <3 Idag fyller min underbara, fina, fantastiska vän Natascha år. Världens härligaste tjej! Vi lärde känna varandra i början av året (tror jag?), och ni vet när man träffar folk det bara säger klick med på en gång? Det känns som vi känt varandra hur länge som helst. :-) Vi har hunnit med Fashion Week i Paris, Barcelona och Coachella och LA ihop. Lite häng i Monaco också, så vi har hunnit med en del. Jag är så otroligt glad att jag träffade den här galningen, man får leta länge efter någon som ger en mer energi. Nu ska jag bara försöka få henne att komma hit till Marbella i några dagar, annars får jag svänga förbi Barcelona där hon bor. Grattis igen babe, hoppas du har en fantastisk dag! Hoppas ni andra har haft en fin dag också, vi hörs imorgon. Massa kärlek <3

//Haappy birthdaay! <3 Today it’s my amazing, lovely, incredible friend Natascha’s birthday. The best girl ever! We got to know each other in the beginning of this year (I think?), and you know when you meet people where it just says click straight away? It feels like we’ve known each other forever. :-) We’ve done Paris Fashion Week, Barcelona and Coachella and LA together. Some time in Monaco as well, so we’ve done a lot. I’m so incredibly happy that I met this crazy one, you have to look for a long time if you wanna find someone that gives you more energy. Now I just have to convince her to come here to Marbella for a few days, otherwise I have to pass by Barcelona where she lives. Congrats again babe, hope you’re having a great day! Hope you guys have had a nice day too, I’ll talk to you tomorrow. Lots of love <3

5 reaktioner på “BIRTHDAY GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.