PALM PRINT

RayBan glasses (here!)/ NLY trend set (here!)/ Gucci bag (in red here!)/ Superga shoes (here!) – adlinks

Hej hjärtan! Hektiskt morgon här med hund, barn och en skjuts till flygplatsen. Får testa på familjelivet på riktigt de här dagarna, haha! Jag kom hem för en stund sedan och planerar att lägga mig vid poolen en stund, jag är själv här uppe i huset (förutom några byggare, haha) så jag tänkte lyssna på någon podd kanske och njuta lite. Vill hänga med min syster och kidsen sen, så får se när jag åker dit. :-) Ovan är en skön sommar-outfit jag hade på mig för några dagar sedan. Jag älskar ju palmprint som ni vet så när jag såg det här setet var det självklart. ;-) Hoppas ni har en fin dag, och grattis Sverige på dagen. <3

//Hey loves! Hectic morning today with dog, a kid and a drive to the airport. Get to try out family life for real these days, haha! I got back home a while ago and I’m planning to lay down by the pool for a while. I’m alone in the house (except for a few builders, haha) so I’m gonna listen to a podcast and just enjoy. Want to hang out with my sister and the kids later, so I’ll see when I go there. :-) Above is a comfy summer look I wore a few days ago. I love palm tree print as you know so when I saw this set it was a must. ;-) Hope you’re having a great day, and congrats to Sweden on the National Day. <3 

14 reaktioner på “PALM PRINT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.