FRUIT IDEA

Fruit and berries <3

God morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag har gått ut med Maxi, kört Philip till skolan och nu är jag hos min syster med barnen. Den här fina fruktbomben hade min syster gjort, hur fin? Haha! Kul sätt att servera frukt på. :-) Skär upp en melon, lite jordgubbar och allt fint och gott du kan komma på. Hade varit fint att lägga i lite yoghurt i den också, så blir det en “riktig” frukost. Hett tips! Nu ska vi snart åka och lämna in bilen (verkar vara något fel på däcken) och sen ner till hamnen en sväng. Käka någon lunch och kolla lite butiker. Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! Hope you’re having a nice morning. :-) I’ve been out with Maxi for a walk, been driving Philip to school and now I’m at my sisters place with the kids. My sister made this beautiful fruit bomb, how pretty? Haha! A fun way to serve fruit. :-) Slice up a melon, some strawberries and all the pretty and good fruit you can come up with. Would’ve been nice with some yoghurt in it too, so it will be a “real” breakfast. Great tip! Now we’re soon heading out to leave the car at service (seems to be something wrong with the tires) and then down to the port for a while. Have lunch and check out some stores. Talk later, kisses and hugs <3 

6 reaktioner på “FRUIT IDEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.