KEEPIN’ IT COMFY

Anine Bing glasses (similar here!)/ The Odder Side dress/ Rebecca Minkoff bag (in grey here!)/ Superga shoes (here!) – adlinks

Här kommer dagens sköna look! Skön klänning, espadrilles sneakers och en knopp på huvudet. :-) Vi hängde nere i hamnen en stund innan båda kidsen blev otåliga och skrek, så vi köpte med oss lunch från Delish och åkte hem och åt. Jag har känt mig såå trött ett tag nu, typ sen jag kom hit till Marbella. Noll energi, kan vila typ hela tiden och bara allmänt dåsig. Fattar noll! Hatar den känslan. Börjar fundera på om jag har järnbrist igen… Ska försöka kolla det nästa vecka, jag tycker det är så galet tråkigt att inte vara pigg. Har inte heller haft orken till att filma en vlogg, jag har bara tänkt “jag gör det imorgon”, men jag har inte filmat nåt haha! Brukar ju bli såhär när jag slappnar av för en gångs skull och inte reser runt som en galning, men nu har jag tröttnat på att vara trött. Om ni fattar? Haha! PUSS på er, nu ska jag ut på en kvällsprommis med Maxi. <3

//Here’s today’s comfy look! A comfy dress, espadrilles sneakers and a bun on my head. :-) We hung out in the port for a while before the kids got fed up and started screaming, so we bought some lunch from Delish and went home to eat. I’ve been feeling soo tired for a while now, probably since I got here to Marbella. Zero energy, can take a nap whenever and I just feel tired. Don’t get it! I hate that feeling. Starting to think that it might be iron deficiency again… Will try to look it up next week, I just think it’s so incredibly boring to not have energy. I haven’t had the energy to film a vlog either, I’ve only been thinking “I’ll do it tomorrow”, but then I haven’t filmed anything haha! This happens sometimes when I relax for once and don’t travel around like a crazy person, but now I’m tired of being tired. If you know what I mean? Haha! HUGS babes, now I’m gonna go out for a night walk with Maxi. <3 

19 reaktioner på “KEEPIN’ IT COMFY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.