LACE PANTS | 35 MM FILM

Gooseberry swimsuit/ Stone Cold Fox pants/ Zara shoes 

Photos and styling by Micha Wissen.

En bortglömd look från Santa Barbara med underbara Michan. Hon tog av sig sina skor och gav till mig, drog upp ett par spetsbrallor ur väskan och sa let’s shoot – typ haha! Tycker det blev ballt, och vi fotade allt på hennes analoga kamera. Jag älskar känslan i analoga bilder, jag gillar att det inte alltid är fokus och att det inte är perfekt. Ger en gammal och härlig känsla. :-) Jag kom precis upp ur badet, gick en prommis med Maxi och var så sjukt varm efter det så gjorde ett ganska kallt bad där jag låg och bubblade ett tag. Nu har jag ansiktsmask, dricker te och ska snart gå och säga åt Philip att det är läggdags. Imorgon kommer både Jon och pappa tillbaka så det blir mysigt! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//A forgotten look from Santa Barbara with my amazing girl Michan. She took her shoes off and gave them to me, pulled out a pair of lace pants from her bag and said let’s shoot – kinda haha! I think it ended up cool, and we shot it all on her analog camera. I love the feeling in analog pictures, I like that it’s not always focus and that it’s not perfect. It gives that old and nice feeling. :-) I just got up from a bath, went for a walk with Maxi and I was so sweaty after it so I had a pretty cold bath and just stayed in there and bubbled for a while. Now I’m wearing a face mask, having some tea and will soon go and tell Philip that it’s bed time. Tomorrow both Jon and my dad will be back so that will be nice! Talk tomorrow, lots of love <3

10 reaktioner på “LACE PANTS | 35 MM FILM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.