SUMMER FAVS RIGHT NOW

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  – contains adlinks

Hej hjärtan! Startar den här dagen med lite sommar-inspiration. Insåg nu att det var vääldigt längesen jag gjorde ett kollage. Jag gillar ju det, haha! Ovan är några looks jag gärna hade rockat i sommar, allt går att ha på sig i alla kombinationer tycker jag. :-) Hur balla är dessa palm-sneakers? Älskar dom, speciellt med ljusa jeans-shorts och bruna ben. Jag har faktiskt tagit det lugnt med solen sedan jag kom hit, vill inte bränna mig så ligger mest i skuggan. Lite skillnad mot för några år sedan om jag säger så. Då kunde jag ligga heela dagarna! Jag har precis kört ett träningspass här hemma och tänkte åka ner till min syster en sväng innan jag ska hämta Philip på skolan. Dagarna går så snabbt när man ska ut med hund, lämna/hämta på skolan och laga mat och försöka få till någon träning. Skönt med en liten break där man skrollar runt på online-shoppar, hoppas ni hittade något ni gillade också. Puss och kärlek <3

//Hey loves! I’m starting the day with some summer inspiration. Realized now that it was a very long time ago since I did a collage. I do like to make them, haha! Above are some looks I would’ve loved to rock this summer, you can wear all of the pieces in different combinations in my opinion. :-) How cool are these palm tree sneakers? I love them, especially paired together with denim shorts and tanned legs. I’ve actually been taking it easy with tanning since I got here, I don’t want to get burned so I spend most of my time in the shade. A bit different from the past few years. I could spend the entire day in the sun! I just did a workout at home and I’m planning to go down to my sister before I’m picking up Philip from school. The days passes by so quickly when you have to go for walks with the dog, leave/pick up at school and make food and also workout. Nice with a little break where you just scroll around on online shops, hope you found something you liked too. Kisses and love <3

8 reaktioner på “SUMMER FAVS RIGHT NOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.