BBQ NIGHT

Dinner at home – bbq salmon, baked potato and salad with garlic sauce <3

Idag åt vi en fantastisk middag, det blir mycket mat här nu känner jag. Jag älskar mat så det är nog därför! ;-) Vi grillade lax, gjorde bakad potatis på grillen (i folie med smör och salt) och en god sallad med nötter och avokado i. Till det hade vi en vitlökssås som var magi. Dröm-middag! Är det inte underbart när man har en mamma som lagar mat, den här gången var det Jons mamma och det är alltid lika gott. Dom kan få stanna här hur länge dom vill! ;-) Vi har haft en väldigt lugn dag vilket var skönt, jag gick hem till min syster en sväng för att hänga med kidsen innan dom åker. Vill inte ens tänka på att dom flyttar nu på måndag. Nu blir det filmkväll, hörs imorgon! PUSS <3

//Tonight we had a fantastic dinner, there’s a lot of food here now. I love food so that’s probably why! ;-) We barbecued salmon, made baked potato on the bbq (in aluminum foil with butter and salt) and a nice salad with nuts and avocado in it. With that we had a garlic sauce that was magic. Dreamy dinner! Isn’t it amazing when you’re having a mom who cooks for you, this time it was Jon’s mom and it’s always so good. They can stay for as long as they want! ;-) We’ve had a pretty calm day which was nice, I went to my sister for a while to spend time with the kids before they leave. I don’t even want to think about that they move this monday. Time for movie night, talk tomorrow! HUGS <3

11 reaktioner på “BBQ NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.