ELLE SWEDEN

An interview with me in ELLE Sweden!

Hej hjärtan! Hoppas ni har/har haft en fin morgon. :-) Vi sov ut imorse och vaknade efter 9, det är sovmorgon för mig haha! Vi åt frukost hemma hos pappa och efter det åkte vi hem till oss där vi är nu. Jons föräldrar kom ju hit igår och dom hade köpt med sig ELLE-tidningen där jag är med i en intervju. Superkul tycker jag, jag älskar ELLE så när dom frågade om en intervju blev jag så glad. Jag tycker intervjun blev jättebra, jag pratar om mitt liv, jobb och lite hur jag tänker om allt. Någon som har läst den? :-) Nu ska vi hänga vid poolen lite och sen blir det lunch här hemma, sen vet vi inte riktigt. Vi har ingen plan för helgen vilket är väldigt skönt! Hörs sen, puss och kram <3

//Hey loves! Hope you’ve had/have a nice morning. :-) We slept in today and woke up after 9, that’s sleeping in for me haha! We had breakfast at my dad’s place and after that we went back to our place where we are now. Jon’s parents arrived yesterday and they bought the ELLE-magazine that I was in with an interview. Super fun, I love ELLE so when they asked me about an interview I got so happy. I think the interview was great, I’m talking about my life, work and a bit about how I see everything. Anyone who read it (it’s in swedish though, so probably not haha)? :-) Now we’re gonna hang out by the pool for a while and then we’re gonna make lunch at home, and then no plan. We have no plans for the weekend which is really nice! Talk later, kisses and hugs <3 

18 reaktioner på “ELLE SWEDEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.