ALL WHITE

For Love and Lemons dress (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)/ Rough Studios bag/ Ash shoes  – in collab with Daniel Wellington.

God morgon babes! Här kommer en helgul look med en helvit klocka! Jag älskar den här vita klockan, så sjukt fin i sommar när man börjar bli brun och fräsch. :-) Jag gör ju ett längre samarbete med Daniel Wellington, och den här Classic Petite klockan med det nya bandet Bondi funkar till typ allt. Jag stylade den med en färgglad klänning och väska med ett par vita sneakers. Jag gillar enkla accessoarer för då kan man spica till det med färg på resten av outfiten. ;-) Som vanligt får ni 15% rabatt med koden “janni”, ni kommer till deras hemsida HÄR! Time to run, hörs sen. Puss <3

//Good morning babes! Here’s a full on yellow look with a full on white watch! I love this white watch, it will look so good this summer when you’re starting to get tanned and fresh. :-) I’m doing a long collaboration with Daniel Wellington, and this Classic Petite watch with the new bracelet Bondi works with everything. I styled it with a colorful dress and bag and a pair of white sneakers. I like simple accessories because then you can spice up the rest of your outfit. ;-) As usual you will get 15% off with the code “janni”, you’ll get to their website HERE! Time to run, talk later. Hugs <3

In collaboration with Daniel Wellington.

12 reaktioner på “ALL WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.