FAMILY TIME

Shooting family photos and hanging out <3

Söndag med familjen – en perfekt söndag tycker jag. :-) Saknade några familjemedlemmar däremot… Idag var den dagen alla barnen (på pappas sida) var här i Marbella, så vi skulle ta en bild på oss alla för en skola som min pappa bygger. Vet inte om jag berättat det, men min pappa bygger en skola i Colombia som är klar i Oktober. Jag är så otroligt glad och stolt över min pappa som gör det, så himla fint gjort och jag blir så inspirerad! Längtar till oktober då vi ska dit! Iallafall, vi fotade en bild då skolan kommer ha fyra klassrum och varje sal kommer ha ett namn – våra namn. :-) Efter det så kom Henke med sin stora bil, så jag sa att vi var tvungna att ta en bild ihop. Jag tycker fortfarande att golfbilen är ballare, haha! Vi har precis vinkat av familjen efter en god middag och nu blir det film och sen sova. Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Sunday with the family – a perfect sunday in my opinion. :-) Missed some family members though… Today was the one day all the kids (on my dads side) was here in Marbella, so we were taking a photo on all of us for a school my dad is building. Not sure if I told you guys, but my dad is building a school in Colombia that will be done in October. I’m so incredibly happy and proud over my dad for doing it, it’s such a nice thing and I get so inspired! Can’t wait for October when we’re going there! Anyhow, we took the picture for the school because the school will have four classrooms and every room will have a name – our names. :-) After that Henke came with his big car, so I said we had to take a photo together. I still think the golf cart is cooler, haha! We just said bye to the family after a nice dinner and now we’re gonna watch a movie and then sleep. Talk tomorrow, lots of love <3

13 reaktioner på “FAMILY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.