Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:12 | June 11, 2017

FAMILY TIME

Shooting family photos and hanging out <3

Söndag med familjen – en perfekt söndag tycker jag. :-) Saknade några familjemedlemmar däremot… Idag var den dagen alla barnen (på pappas sida) var här i Marbella, så vi skulle ta en bild på oss alla för en skola som min pappa bygger. Vet inte om jag berättat det, men min pappa bygger en skola i Colombia som är klar i Oktober. Jag är så otroligt glad och stolt över min pappa som gör det, så himla fint gjort och jag blir så inspirerad! Längtar till oktober då vi ska dit! Iallafall, vi fotade en bild då skolan kommer ha fyra klassrum och varje sal kommer ha ett namn – våra namn. :-) Efter det så kom Henke med sin stora bil, så jag sa att vi var tvungna att ta en bild ihop. Jag tycker fortfarande att golfbilen är ballare, haha! Vi har precis vinkat av familjen efter en god middag och nu blir det film och sen sova. Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Sunday with the family – a perfect sunday in my opinion. :-) Missed some family members though… Today was the one day all the kids (on my dads side) was here in Marbella, so we were taking a photo on all of us for a school my dad is building. Not sure if I told you guys, but my dad is building a school in Colombia that will be done in October. I’m so incredibly happy and proud over my dad for doing it, it’s such a nice thing and I get so inspired! Can’t wait for October when we’re going there! Anyhow, we took the picture for the school because the school will have four classrooms and every room will have a name – our names. :-) After that Henke came with his big car, so I said we had to take a photo together. I still think the golf cart is cooler, haha! We just said bye to the family after a nice dinner and now we’re gonna watch a movie and then sleep. Talk tomorrow, lots of love <3


13 kommentarer13 kommentarer om “FAMILY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • That is amazing about the school your dad is building. Family is the most important thing in life!!! You are blessed!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 • Lovely Pictures, I hope you have a great Day! :-)

  Lisa | Travelblog Joy Della Vita

  Reply
 • le drapeau de la Suède est magnifique!! bonne journée Janni

  Reply
 • So wonderful!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Hej Janni! Jag brukar aldrig kommentera på bloggar/videos osv men jag har en fråga till dig. Du är ju så otroligt duktig på det du gör och är väldigt insatt i allt med kameror och fotografering. Jag är ute efter en enkel kamera som tar fina bilder, en kamera som är lätt att ta med sig men som samtidigt gör att bilder får schysst kvalitet och upplösning. Har kollat lite på en olympus pen men är osäker. Har du några tips på kameror i en liknande klass/prisklass? :) Kram

  Reply
 • Hej fina! Åh så svår fråga, jag har faktiskt bara koll på de kameror jag själv använder… Jag hade frågat någon i en kamerabutik, tycker dom brukar vara grymma på att hjälpa till. :-) Kram!

  Reply
 • Fantastiskt initiativ! Fina bilder och härlig klänning, var är den ifrån?

  Reply
 • Från Bik Bok :D Kram!

  Reply
 • Ah these photos are so cute!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • You are so wonderful and beautiful inside and out. So incredible, that is so amazing what your dad is doing you must be very proud daughter. Beautiful photos!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Vilket vackert syskongäng ?

  Reply
 • Åh Gud! Så otroligt fint av din pappa! Tänk att ha den mäjligheten att göra så fint för sig. Be proud! ?

  Reply
 • So Sweet!
  and you’re coming to Colombia :D
  which city of Colombia is this school??

  Reply