THE PERFECT RED

BikBok dress (here!) – adlink/ Inuikii sandals

Gårdagens och dagens look, den här klänningen är perfekt för varma dagar. :-) Jag har mest gått runt i bikini däremot, men nu på kvällen åkte den på igen. :-) Tycker färgen är så otroligt fin, och den blir extra fin med alla små blommor på. Till klänningen körde jag på mina nya sandaler, dom är typ skönare än Birkenstock men mycket finare, haha! Idag flyttade min syster med familj och jag saknar dom redan, jag har ju träffat dom varje dag senaste tiden så det känns lite tomt här nu. Som tur är har vi Jons familj här så huset är fullt, väldigt härligt! Nu tänkte jag gå ut på en kvällsprommis, vädret är perfekt och jag tycker det är så skönt att röra på mig innan jag ska sova. Puss! <3

//Yesterday’s and todays look, this dress is perfect for warm days. :-) I’ve mostly walked around in bikini though, but now at night I put it on again. :-) I think the color is so nice, and it looks extra nice with all the small flowers on it. I wore my new sandals with it, they’re more comfy than Birkenstock but looks a lot better, haha! My sister and her family moved today and I miss them already, I’ve seen them every day lately so it feels a bit empty here now. Luckily Jon’s family is here so the house is full, which I love! Now I’m gonna head out for a night walk, the weather is perfect and I think it’s so nice to walk a bit before bedtime. Hugs! <3

12 reaktioner på “THE PERFECT RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.