LOVE <3

Yesterday’s sunset moment <3

Hej hjärtan! Jag startade dagen med en långprommis, jag älskar verkligen mina rutiner här. Morgonpromenader, träning, god mat som vi lagar hemma och vi går och lägger oss ganska tidigt. Man mår ju så mycket bättre av det! :-) Snart ska jag åka iväg med pappa och få en vitaminspruta, har nog aldrig provat det men förhoppningsvis gör det mig piggare. Ska boka in en tid för blodprov också så jag ser om jag har någon vitaminbrist, eller om jag bara är trött helt enkelt. ;-) Något jag får energi av är fina solnedgångar, speciellt när jag får se dom med Jon. Såhär vackert var det igår, och typ varje kväll. Jon var såklart tvungen att stå på händer också, haha! Nu ska jag röra mig till doktorn, hörs sen. Puss <3

//Hey loves! I started the day with a long walk, I truly love my routines here. Morning walks, training, good food that we cook at home and we go to bed pretty early. You just feel so much better with routines like that! :-) I’m soon heading out with my dad to get a vitamin shot, I don’t think I’ve ever tried it but hopefully it will make me more energized. Will book an appointment for a blood test too so I will see if I have some kind of vitamin deficiency, or if I’m just tired. ;-) Something that gives me energy is nice sunsets, especially when I get to watch it with Jon. This is how pretty it was yesterday, and like every night. Jon had to do some hand stand too of course, haha! Time to head to the doctor, talk later. Hugs <3

16 reaktioner på “LOVE <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.