Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | June 13, 2017

LOVE <3

Yesterday’s sunset moment <3

Hej hjärtan! Jag startade dagen med en långprommis, jag älskar verkligen mina rutiner här. Morgonpromenader, träning, god mat som vi lagar hemma och vi går och lägger oss ganska tidigt. Man mår ju så mycket bättre av det! :-) Snart ska jag åka iväg med pappa och få en vitaminspruta, har nog aldrig provat det men förhoppningsvis gör det mig piggare. Ska boka in en tid för blodprov också så jag ser om jag har någon vitaminbrist, eller om jag bara är trött helt enkelt. ;-) Något jag får energi av är fina solnedgångar, speciellt när jag får se dom med Jon. Såhär vackert var det igår, och typ varje kväll. Jon var såklart tvungen att stå på händer också, haha! Nu ska jag röra mig till doktorn, hörs sen. Puss <3

//Hey loves! I started the day with a long walk, I truly love my routines here. Morning walks, training, good food that we cook at home and we go to bed pretty early. You just feel so much better with routines like that! :-) I’m soon heading out with my dad to get a vitamin shot, I don’t think I’ve ever tried it but hopefully it will make me more energized. Will book an appointment for a blood test too so I will see if I have some kind of vitamin deficiency, or if I’m just tired. ;-) Something that gives me energy is nice sunsets, especially when I get to watch it with Jon. This is how pretty it was yesterday, and like every night. Jon had to do some hand stand too of course, haha! Time to head to the doctor, talk later. Hugs <3


16 kommentarer16 kommentarer om “LOVE <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • So lovely beautiful photos Janni. You and Jon are such a wonderful couple and so fortunate to find each other. Sending you best wishes and lots of love.
  Have a great day. Hope you feel better soon.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Wooow gorgeous images Janni!! Love beautiful sunsets too! I hope you get better soon! Thanks for sharing babe x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/06/how-to-reconsider-remove-and-relax.html

  Reply
 • Always stunning pictures… What camera do you mostly use? And what kind of settings do you use when exporting from lightroom? I always struggle with finding the right resolution and all that, and wordpress wont upload if you dont have right one.. so it takes a lot of spare time…
  Hugs <3

  Reply
 • I usually shoot with Leica Q. :-) I export differently depending on what I’m gonna use the photo for, so I can’t really say. My blog I export 1960px, but it all depends on the layout of you blog! Xx

  Reply
 • Underbara bilder, vilket fantastiskt ljus!
  Du borde ta prov innan sprutan, annars kommer den dölja om du har brister. Eventuellt vänta några veckor innan du tar blodprov så du testar dina egna värden och inte det du fick i sprutan.

  Reply
 • Jag tog provet innan sprutan, så får se hur det ser ut! :-) Kram!

  Reply
 • My heart glows when i see the two of you together ?
  Hope you get well soon!

  Love from Belgium
  Yuna xxx

  Reply
 • Beautiful photos and lights! xx

  Reply
 • Så sjukt fina bilder på er ?

  Reply
 • Stunning photographs!! <3
  x finja | http://www.effcaa.com

  Reply
 • beautiful pictures with the sun !!! super couple profitez !!! Jon et Janni !! kiss!!

  Reply
 • Åh så fina!

  Reply
 • Hej Janni, ät vitamin B i stora lass. Min kille har samma problem. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  Reply
 • Hej Janni!

  Tror de kan vara B12-brist kanske, så va de dör mig som varit vegetarian i 2,5 år och började träna väldigt mycket mersedan årskiftet och var helt enkelt heelt orkeslös och tillslut svimfärsig under och efter passet. Är hemskt att ha B12-brist och de är något man inte får i sig via vegansk mat, ver inte hur mkt veganskt du äter men j äter väl ca 50% veganskt så har börjar ta tillskott nu å de borde du göra om du ätee mkt veganskt för B12-brist SUGER!:)

  Reply
 • You’re such a beautiful couple!

  Jill
  http://www.jilldap.com

  Reply
 • Sunsets in Marbella are so beautiful! And your routine in Spain sounds so lovely and simple – just the perfect way to spend summer! <3

  http://milenawears.com

  x

  Reply