SHIRT DRESS

Storets dress (here!)/ Gucci bag (in red here!)/ Nelly sandals (here!) – contains adlinks

Här kommer dagens look! Skön klänning, sandaler och en färgglad väska – mot en färgglad vägg. ;-) Vi åkte och köpte lite boxar som vi kan ha massa saker i, typ sängkläder, handdukar osv och sen kollade vi lite möbelbutiker men hittade inget speciellt. Innan det åkte jag och tog blodprov som jag får svar på om några dagar, det ska bli otroligt spännande att se vad det säger. Jag tog även en B12 spruta efter det då vi båda antog att jag hade brist på det. Förhoppningsvis kommer jag känna att det ger mig lite mer energi om några dagar. Vi har precis grillat och ätit middag och nu sitter vi här hemma och bara tar det lugnt. Antingen blir det film, sitta ute och njuta av vädret eller något annat mysigt. Hoppas ni har en fin kväll också, puss och kram <3

//Here’s todays look! Comfy dress, sandals and a colorful bag – against a colorful wall. ;-) We went and bought some boxes to put stuff in, like bed sheets, towels etc and then we checked out some furniture stores but didn’t find anything special. Before that I went and took a blood test that I will get the answers on in a few days, it will be so interesting to see what it says. I also took a B12 shot after that since we both thought I needed it. Hopefully I will feel that I have more energy in a few days. We just did some barbecue and now we’re just at home taking it easy. Either we’ll watch a movie, just sit outside to enjoy the weather or something else cozy. Hope you’re having a great night too, kisses and hugs <3

18 reaktioner på “SHIRT DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.