BUTTERFLY DRESS

Rails dress (here!)/ Kayu bag/ Nelly shoes

God morgon hjärtan! Klänningar klänningar och ännu mer klänningar. Det är bara det jag vill gå runt i här, och sköna jumpsuits också såklart. :-) Den här fantastiska klänningen med små fjärilar på kommer från RAILS. Jag har fått spana in och prova deras senaste kollektion och den här klänningen är nog min favorit. Materialet (som alltid när det kommer till deras kläder), designen och sen gillar jag printet massor. :-) Funkar lika bra till heels som till sandaler eller sneakers! Jag valde att ha håret i en knopp på huvudet och ett par guldiga örhängen. Hoppas ni har en fin dag så hörs vi sen, puss och kram <3

//Good morning loves! Dresses dresses and more dresses. It’s the only thing I want to wear here, and comfy jumpsuits too of course. :-) This amazing dress with small butterflies on is from RAILS. I’ve had the chance to look through and wear their latest collection and this dress is probably my favorite. The material (as always when it comes to their clothes), the design and then I like the print a lot. :-) Works just as good with heels as with sandals or sneakers! I chose to wear my hair in a bun on the top of my head and a pair of golden earrings. Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

In collaboration with Rails.

18 reaktioner på “BUTTERFLY DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.