Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:23 | June 14, 2017

BUTTERFLY DRESS

Rails dress (here!)/ Kayu bag/ Nelly shoes

God morgon hjärtan! Klänningar klänningar och ännu mer klänningar. Det är bara det jag vill gå runt i här, och sköna jumpsuits också såklart. :-) Den här fantastiska klänningen med små fjärilar på kommer från RAILS. Jag har fått spana in och prova deras senaste kollektion och den här klänningen är nog min favorit. Materialet (som alltid när det kommer till deras kläder), designen och sen gillar jag printet massor. :-) Funkar lika bra till heels som till sandaler eller sneakers! Jag valde att ha håret i en knopp på huvudet och ett par guldiga örhängen. Hoppas ni har en fin dag så hörs vi sen, puss och kram <3

//Good morning loves! Dresses dresses and more dresses. It’s the only thing I want to wear here, and comfy jumpsuits too of course. :-) This amazing dress with small butterflies on is from RAILS. I’ve had the chance to look through and wear their latest collection and this dress is probably my favorite. The material (as always when it comes to their clothes), the design and then I like the print a lot. :-) Works just as good with heels as with sandals or sneakers! I chose to wear my hair in a bun on the top of my head and a pair of golden earrings. Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

In collaboration with Rails.


18 kommentarer18 kommentarer om “BUTTERFLY DRESS”

  janni! Kan inte du tipsa om lite olika klänningar/klädslar för sommarbröllop? vore så kul!

  Reply

  Cutie! :)
  I love the dress! It’s the best thing to wear on hot days!
  Hugs from Vienna ;)

  Reply

  Perfect my love!!!
  Your style, your smile…
  Everything!!!
  Big kisses from your Glamourandfoodtwins <3

  Reply

  Fin klänning!! En fråga, inte ofta man ser dig i samma kläder och man läser inte att du shoppar mycket, inte fysiskt i butiker i alla fall :)). Köper du någonsin kläder själv? Eller får du så mycket sponsrat att du inte behöver det?

  Reply

  Tack söta! Jag använder ofta kläderna flera gånger, bara att jag inte fotar en outfit flera gånger om jag inte har någon annan kombination. :-) Jag kör typ 99% online shopping, älskar det haha! Jag köper en hel del själv, men självklart är mycket genom samarbeten osv. Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här