FLOWY SKIRT

Nelly top (here!)/ Lovers+Friends belt (here!)/ Storets skirt (here!)/ Fendi bag (here!)/ Guiseppe Zanotti heels (in silver here!) – contains adlinks

Hej hjärtan! Igår var vi ute och åt middag på Teatro som jag nämnde igår, och vilket ställe! Så kul med nya ställen här i Marbella. :-) Det var riktigt bra mat och samtidigt en riktigt härlig show under middagen. Jag gillar när det är ett uppträdande, lite tid emellan så man kan prata och sen helt plötsligt ett till nummer. Riktigt härlig middag och kul ställe att gå till för en kväll! :-) På helgerna är det även en nattklubb där, så då går man från middag direkt till klubben så får se om vi provar det i sommar. Såhär såg jag ut iallafall, matchade topp och skor i samma färg och den här fantastiska kjolen. La till ett skärp i midjan i sista sekund, och jag gillar det! Snart ska Jons föräldrar åka hem, supertråkigt, så vi ska vinka av dom och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Hörs lite senare, puss och kram <3

//Hey loves! We went out for dinner last night at Teatro as I mentioned yesterday, and what a place! So much fun with some new places here in Marbella. :-) The food was great and it was a great show during dinner. I like when they have a performance, some time in between so you can talk and then all of a sudden another performance. Such a nice dinner and a great place to go to for a night! :-) At the weekend it’s also a night club there so you go straight from dinner to the club so we’ll see if we try that this summer. This was my look, matched my top with my shoes in the same color and this amazing skirt. I added a belt in the waist last minute, and I like it! Jon’s parents will leave soon, super sad. We’ll say bye to them and then we’ll see what this day has to offer. Talk later, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “FLOWY SKIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.