BACK ON THE BOAT

Beautiful day on the boat <3

Äntligen hemma igen! Eller äntligen, jag hade gärna stannat på båten och hängt på den hela helgen. ;-) Ni som läst min blogg ett tag vet hur mycket jag älskar att vara ute med båten, jag blir så lugn och glad bara. Vi åkte ut i eftermiddags, badade, killarna “surfade” haha och så åkte vi lite jetski. Så mysig dag med pappa och mina småbröder! Har saknat Isac så mycket, det är min lillebror som bor i Sverige men som nu kommit hit under sitt sommarlov. :-) När vi kom tillbaka till hamnen så beställde vi indiskt och åkte hem till min pappa och åt. Vi satt där ute och såg solnedgången och njöt, kvällarna är min favorit här. Hoppas ni haft en fin fredag, vi hörs imorgon. Massa kärlek <3

//Finally back home again! Well maybe not finally, I would’ve loved to stay on the boat and be there all weekend. ;-) For you who’s been reading my blog for a while knows how much I love being out on the boat, I get so calm and just happy. We went out this afternoon, swam, the guys “surfed” haha and we drove the jet skis. Such a cozy day with my dad and little brothers! I’ve missed Isac so much, he’s my little brother who lives in Sweden but just arrived here for his summer break. :-) When we got back to the port we ordered indian food and went home to my dad to eat. We sat outside and watched the sunset and just enjoyed, the nights here are my favorites. Hope you’ve had a nice friday, I’ll talk to you tomorrow. Lots of love <3

29 reaktioner på “BACK ON THE BOAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.