ONLINE FAVES

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!  – contains adlinks

God morgon babes! Eller ja, god förmiddag kanske. Jag har varit ute på promenad, ätit frukost och druckit kaffe. Skrollade runt online lite samtidigt och hittade fina klänningar och sommarkläder. Har fått frågor om jag kan tipsa lite om härliga sommarklännigar, så här kommer mina favoriter just nu. :-) Blommigt, färgglatt och vitt. Jag måste hitta några vita solbrillor, jag provade några i LA när vi var på Fairfax flea market men hittade inga som var perfekt. Dom här ser fina ut tycker jag! Snart ska vi köra ett träningspass här hemma, jag ska försöka få med mig Jon och Benni på ett helkroppspass med kroppsvikt. Önska mig lycka till! ;-) PUSS på er <3

//Good morning babes! Oh well, good mid day maybe. I’ve been out for a walk, had breakfast and some coffee. Browsed some online shops at the same time and found some cute dresses and summer clothes. I’ve gotten questions about if I can give you guys tips on summer dresses, so here are my favorites right now. :-) Flower prints, colorful and white. I have to find some white sunnies, I tried a few in LA when we were at Fairfax Flea Market but I couldn’t find the perfect ones. These ones looks great! We’re soon about to do a workout at home, I’m gonna try to get Jon and Benni to join me for a full body workout with body weight. Wish me luck! ;-) HUGS babes <3

8 reaktioner på “ONLINE FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.