SATURDAY MARKET

This mornings activity – market at Centro Plaza!

Hej hjärtan! Vi startade dagen på marknaden, dom har det här varje lördag. Jag älskar att strosa runt där, men jag ska vara ärlig och säga att det var GALET varmt haha! Vi skulle köpa lite saker till huset och jag hittade allt jag behövde. :-) Köpte några söta skålar i sista sekund, tror dom kommer vara väldigt fina att ha mina smoothies/gröt i. Ni vet ju att man också äter med ögat, och sen såklart är lite fina skålar alltid finare att fota ur. ;-) Nu sitter jag faktiskt bak på båten och skriver det här, vi lämnade precis Puerto Banus och ska åka mot Nikki Beach och beställa ut sushi till båten. Vi bestämde oss sista sekund att åka med så det blev lite stress, men nu ska jag njuta och lägga mig och sola. Ni kommer få se fler bilder på min outfit sen! PUSS <3

//Hey loves! We started the day at the market, they have it here every saturday. I love to stroll around there, but I have to be honest and say that it was CRAZY hot haha! We were going there to buy some things to the house and I found everything I wanted. :-) Bought some cute bowls last minute, think they will look really pretty for my smoothies/oatmeal. You know you also eat with your eyes, and then of course it’s always nicer to shoot photos of food in pretty bowls. ;-) Now I’m actually sitting on the back of the boat writing this, we just left Puerto Banus and will head to Nikki Beach and order sushi out to the boat. We decided last minute to go and then it got a bit stressful, but now I’m gonna enjoy and lay down and tan. You’ll get more pics of my outfit later! HUGS <3

14 reaktioner på “SATURDAY MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.