Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:41 | June 17, 2017

SATURDAY MARKET

This mornings activity – market at Centro Plaza!

Hej hjärtan! Vi startade dagen på marknaden, dom har det här varje lördag. Jag älskar att strosa runt där, men jag ska vara ärlig och säga att det var GALET varmt haha! Vi skulle köpa lite saker till huset och jag hittade allt jag behövde. :-) Köpte några söta skålar i sista sekund, tror dom kommer vara väldigt fina att ha mina smoothies/gröt i. Ni vet ju att man också äter med ögat, och sen såklart är lite fina skålar alltid finare att fota ur. ;-) Nu sitter jag faktiskt bak på båten och skriver det här, vi lämnade precis Puerto Banus och ska åka mot Nikki Beach och beställa ut sushi till båten. Vi bestämde oss sista sekund att åka med så det blev lite stress, men nu ska jag njuta och lägga mig och sola. Ni kommer få se fler bilder på min outfit sen! PUSS <3

//Hey loves! We started the day at the market, they have it here every saturday. I love to stroll around there, but I have to be honest and say that it was CRAZY hot haha! We were going there to buy some things to the house and I found everything I wanted. :-) Bought some cute bowls last minute, think they will look really pretty for my smoothies/oatmeal. You know you also eat with your eyes, and then of course it’s always nicer to shoot photos of food in pretty bowls. ;-) Now I’m actually sitting on the back of the boat writing this, we just left Puerto Banus and will head to Nikki Beach and order sushi out to the boat. We decided last minute to go and then it got a bit stressful, but now I’m gonna enjoy and lay down and tan. You’ll get more pics of my outfit later! HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “SATURDAY MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken ljuvlig klänning, älskar vitt! ? Kan tänka mig att det var/är stekans hett på marknaden, men fasiken vilka fina bilder du fått därifrån. Mina blir katastrofala när jag provar fota, de ser mer ut som att vara tagna i en krigszon ?.
  Ha en trevlig helg.

  Reply
 • Hahaha det ÄR krigszon, men man får göra sitt bästa! ;-) Kram!

  Reply
 • So wonderful!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Looks so pretty there.
  Have a lovely day and enjoy the sunshine.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Really loving this outfit Janni! The white dress is beautiful! Thanks for sharing x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/06/140517.html

  Reply
 • tusan vilken sommardröm du ser ut så! gud vad härligt att strosa runt där <3

  Reply
 • I love the little pompoms on your shoes! Lovely photos!

  xx,

  Mariamma

  Reply
 • That market looks amazing.

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 • Åh jag måste fråga dig. Har du någon koll på Nerja? Jag ska dit i slutet av sommaren och som det tränings och hälsofreak jag är så vill jag ju såklart hitta guldkornen. Har du tips på några hälsohak (restaurang/caféer), gym, vandringsställen, matmarknader eller marknader lika denna? Skulle bli så glad!! Kram <3

  Reply
 • Åh tyvärr, har aldrig varit där faktiskt… :-( Kram!

  Reply
 • Jag och säkert många andra ska ner till Marbella på semester i sommar och det skulle vara så uppskattat om du ville tipsa om bra restauranger i Marbella/Puerto Banus :) Gärna om du har tips på bra shopping, barer eller annat roligt också! Kram

  Reply
 • Ska försöka göra en guide snarast!! :-) Kram!

  Reply
 • How fun are the markets? :) It’s just something so unique about them!

  Jill
  http://www.jilldap.com

  Reply
 • Totally agree! :D Xx

  Reply