NIKKI BEACH BY BOAT

Yesterday’s magical lunch spot <3

Hej babes! Idag sov vi länge, wow. Vaknade vid 10! Vad händer med mig? Haha! Igår åkte vi som sagt båt igen, jag kommer vilja åka massa båt i sommar, det finns inget bättre. Vi la oss utanför Nikki Beach och beställde ut en sushi-båt till båten… ;-) Supergott och fräscht till lunch, dom körde ut menyer med en gummibåt, så beställde man och efter 30 minuter ungefär kom dom ut med maten. Snacka om lyxigt! Vi har ju varit på Nikki Beach några gånger förut men då har vi varit på själva stället och ätit/festat, men igår fick vi maten och musiken (det hördes ut till oss) men vi hängde på båten samtidigt. Perfekt enligt mig! :-) Eftersom jag vaknade så sent så tänkte jag ta mig ut på min promenad nu, när jag inte startar dagen med en promenad brukar jag bli så seg så lika bra att gå ut nu! Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! We slept in today, wow. Woke up at 10! What’s going on with me? Haha! Yesterday we went out with the boat as I mentioned, I want to spend lots of time on the boat this summer, there’s nothing better. We stopped outside Nikki Beach and ordered a sushi boat to the boat… ;-) Super nice and fresh for lunch, they came out with menus in a tender boat, then we ordered and like 30 minutes later they came out with the food. Talk about the perfect set up! We’ve been to Nikki Beach a few times before but then we’ve been to the place for lunch/party, but yesterday we got the food and music (we could hear it from the boat) but we hung out on the boat at the same time. Perfect for me! :-) Since I woke up so late I’m heading out for my walk now, when I don’t start my day with a walk I usually feel tried so it’s better to walk now! Talk later, HUGS <3

21 reaktioner på “NIKKI BEACH BY BOAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.