MONKEY CLUB MARBELLA

Great dinner at Monkey Club Marbella in Puente Romano!

Hej hjärtan! Måndag – ny vecka och nya tag eller nåt haha! Det har öppnat en del nya ställen här och förra veckan provade vi två av dom. I lördags gick vi till Monkey Club Marbella som har öppnat i Puente Romano. Vi har ju ätit på Casa Mono inne i Marbella flera gånger, och jag skulle säga att det är en av våra favoriter här (se ett inlägg därifrån HÄR!). Monkey Club är en syster-restaurang som samma ägare har öppnat, så vi var väldigt peppade på att prova stället. :-) Superfin lokal, jag älskade inredningen och när det kommer till maten – 10 poäng! Hett tips om ni är i Marbella. Ni måste (alltså måste!) prova Nutella-cake till efterätt, kan ha varit den godaste desserten jag ätit. Ha en fin måndag så hörs vi sen, PUSS <3

//Hey loves! Monday – new week and new opportunities or something haha! A lot of new places have opened here in Marbella and last week we tried two of them. On saturday we went to Monkey Club Marbella that just opened in Puente Romano. We’ve been to Casa Mono in Marbella several times, and I would say it’s one of our favorites here (see a post from it HERE!). Monkey Club is a sister restaurant with the same owner, so we were very excited to try it out. :-) The place is so pretty, I loved the interior and when it comes to the food – 10 points! Great tip if you’re in Marbella. You have to (literally have to!) try the nutella cake for dessert, may be the best dessert I’ve ever had. Have a great monday and I’ll talk to you later, HUGS <3

19 reaktioner på “MONKEY CLUB MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.