PINK.

Love the pink and red combo – iphone cover from Richmond & Finch (here!) – collab

Hej hjärtan! Ny månad – nytt mobilskal. :-) Den här månaden är också rosa, men mer klassisk. Jag gör ju ett längre samarbete med Richmond and Finch där jag väljer ut mina favoriter varje månad, och den här gången kände jag för ett rosa med roseguld-detaljer. Tycker det funkar extra fint till rött, jag älskar den kombon. Bläddrade runt i Elle-tidningen och blev ännu mer inspirerad till att mixa och matcha härliga pastell-färger. En tidning, en kokosglass, en rosa mobil och ett par solbrillor betyder en bra sommardag. ;-) Ni får som alltid 20% rabatt med koden “Janni20”, så hoppas ni hittat något fint skal till sommaren. Hörs lite senare, nu ska jag bläddra runt i tidningar och få mer inspiration. Jag gör det alldeles för sällan… Puss <3

//Hey loves! New month – new iphone cover. :-) This month is pink too, but more classic. I’m doing a longer collaboration with Richmond and Finch where I choose my favorites every month, and this time I felt like having a pink one with rose gold details. I think it looks extra good together with red, I love that combo. I browsed the Elle-magazie and I got even more inspired to mix and match lovely pastel colors. A magazine, a coconut ice cream, a pink phone and a pair of sunnies means a good summer day. ;-) As always you’ll get 20% off with the code “Janni20”, so hopefully you’ll find a nice case for the summer. Talk later, now I’m gonna continue browsing magazines to get more inspiration. I do that way to little nowadays… Hugs <3

In collaboration with Richmond and Finch.

20 reaktioner på “PINK.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.