KIMONO DRESS

Bik Bok hat/ Anine Bing glasses/ Nelly dress (here!, and a longer one here!) – adlink

God morgon babes! Hur mår ni idag? :-) Jag mår bra, vaknade till grått väder vilket är väldigt ovanligt för att vara här. När man är här ett tag slutar man tänka på vädret när man vaknar, vilket jag alltid brukar göra haha! Brukar alltid kolla väderrapporten dagen innan för att vara förberedd liksom… Lite smått besatt av sol och bra väder? ;-) Anyways, det står att det ska spricka upp så planen för dagen är troligtvis båt igen. Det finns inget jag gillar så mycket! Det här är från när vi åkte båt sist, och jag fick massa frågor om klänningen. Jag letade efter den på Nelly nu men den verkar vara slutsåld. Hittade en typ exakt likadan men lång, så är man sugen på en liknande tycker jag att den långa är minst lika fin. Nu blir det lite jobb och sen får vi se om vi åker båt, hörs sen. PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? :-) I feel great, woke up to grey weather which is very rare here. When you’ve been here for a while you stop thinking about the weather when you wake up, which I normally always do haha! I usually always check the weather report the day before to be prepared… Obsessed with sun a good weather much? ;-) Anyways, it says that it will clear up so the plan for the day is hopefully boat again. There’s nothing I like more! This is from our last boat ride, and I got so many questions about the dress. I looked for it at Nelly now but it seems to be out of stock. Found one that was almost the exact same but long, so if you want a similar one I think the longer one is just as pretty. Now I’m gonna get some work done and then we’ll see if we’re going out with the boat, talk later. HUGS <3

30 reaktioner på “KIMONO DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.