MARBELLA VLOG

Finally a new vlog – from Marbella!

Äntligen dags för en ny vlogg!! Haha, det var på tiden… Har verkligen inte haft energin att filma och redigera en vlogg, men nu så. :-) Jag filmade hela dagen igår så ni fick följa med. Åkte till doktorn för att få provsvar men dom hade inte kommit, hittade ett nytt favoritställe här i Marbella (ni måste dit om ni är här!) och sen chillade vi vid poolen lite innan middag hos pappa. Jag märkte när jag filmade hur mycket jag gillar det, så nu ska jag verkligen försöka göra en video varje vecka. Den här veckan blir det två videos, ska göra en ny haul som kommer på söndag. :-) Hoppas ni gillar videon! Nu ska jag soova, puss och kärlek <3

//Finally time for a new vlog!! Haha, it was about time… I really haven’t had the energy to film and edit a vlog, but now. :-) I filmed all day yesterday so you could follow me around. Went to the doctor to get my test results but they hadn’t arrived, found a new favorite place here in Marbella (you have to go there if you’re here!) and then we chilled by the pool for a while before dinner at my dads place. I realized how much I like vlogging when I did it now, so I will really try to do one video per week. This week I will post two, will make a haul that will be out on sunday. :-) Hope you like the video! Time for me to sleeep, kisses and love <3

32 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.