OLD SCHOOL VIBES

Scarf from Milan/ Hope top (here!)/ Storets skirt (here!)/ Fendi bag (here!)/ Nelly shoes (here!)  – contains adlinks

God morgon hjärtan! Jag vaknade vid 6 av en hej då-puss, Jon åkte och ska vara borta i några dagar. Det var lite sista minuten allting, så nu missar han midsommar här. Som tur är har jag pappa och kidsen här så jag ska hänga med dom, det blir mysigt! :-) Jag kollade på att åka till Barcelona samtidigt, men jag tror att det har varit och är bra för mig att inte flänga runt i onödan. Nu när jag äntligen har lite rutiner, haha! Här är en lite speciell look, vi var ute och plåtade och när jag tog på mig kjolen och toppen kände jag för att lägga till en scarf. Kändes lite old school och jag gillare! ;-) Nu ska jag jobba undan och sen blir det häng vid poolen innan jag åker till pappa och hänger. Ska försöka boka in en pedikyr också, hade varit så skönt! PUSS <3

//Good morning loves! I woke up at 6 by a good bye kiss, Jon left this morning and will be away for a few days. It was a bit last minute everything so he will miss midsummer here. Luckily I have my dad and the kids here so I’m gonna hang out with them, it will be nice. :-) I looked at going to Barcelona at the same time, but I think it’s been good for me to not fly around when I don’t have to. Now when I finally have some routines again, haha! Here’s a pretty special look, we were out shooting and when I put on this skirt and top I felt like adding a scarf. Felt a bit old school and I like it! ;-) Now I’m gonna get some work out of the way and then spend some time by the pool before I’m heading to my dad to hang out. Will try to book a pedicure as well, would be so nice! HUGS <3

27 reaktioner på “OLD SCHOOL VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.