HAPPY MIDSUMMER

Snaps from last years midsummer celebration <3

Hej hjärtan och GLAD MIDSOMMAR! :-) Ovan är lite bilder från förra året när vi firade, vi åt lunch hemma hos pappa och efter det åkte vi ner till stranden för en drink och häng. Supermysigt som alltid! <3 Idag blir det lunch hemma hos pappa igen med några vänner och sen planerar vi att åka ut med båten. Kan inte komma på ett bättre sätt att spendera dagen! Jo, om Jon var med såklart haha! Jag ville mest bara önska er en superhärlig dag, hoppas ni får umgås med familj och vänner. Ha en fin midsommar. Massa kärlek <3

//Hey babes and HAPPY MIDSUMMER (a big thing in Sweden)! :-) Above are some pics from last year when we celebrated, we had lunch at my dads place and after that we went down to the beach for a drink and chill. Super cozy as always! <3 Today we’re gonna have lunch at my dads place again with some friends and then we’re planning to head out with the boat. Can’t think of a better way to spend the day! Well yes, if Jon was here off course haha! I just wanted to wish you all an amazing day, hopefully you get to spend it with family and friends. Have a beautiful midsummer. Lots of love <3

15 reaktioner på “HAPPY MIDSUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.